Betalen

Bestellen en betalen in de cristalrovski.be webshop is 100% veilig. Op deze pagina staat beschreven hoe wij betalingen afhandelen. In de cristalrovski.be shop accepteren we de volgende betaalmethodes:

    Kredietkaarten (Mastercard, Visa, American Express)
    Internetbankieren via iDEAL (online bankieren Nederland)
    Bancontact(online bankieren)
    PayPal
    Overschrijving
 
Wij streven er naar om jou als klant van alle bekende betaalmethodes te voorzien. Betrouwbaarheid en veiligheid zijn bij online transacties de belangrijkste aspecten.  Zo ben je beschermd tegen online fraude.

Kredietkaarten: Visa, Mastercard en American Express

Via ons betalingsplatform kun je in een veilige omgeving betalen met je Visa, Mastercard of American Express kredietkaart. De meest eenvoudige manier van online winkelen: gemakkelijk, snel en betrouwbaar. Wanneer je ervoor kiest om met de kredietkaart te betalen vragen we je om de volgende gegevens in te voeren:

    Kredietkaartnummer
    Vervaldatum (maand / jaartal)
    CVC-code (verificatiecode)
    Naam kaarthouder

Zodra deze informatie is ingevoerd klik je op de knop "Versturen" en vervolgens wordt jouw bestelling doorgegeven aan ons systeem. Je zult zowel een bevestiging zien van jouw bestelling op onze website als een email ontvangen waarin jouw bestelling bevestigd wordt. Je kredietkaart wordt belast op het moment van levering.

iDEAL (online bankieren Nederland)

Als je internetbankieren van ABN AMRO, ASN Bank, Triodos Bank, Van Lanschot, Knab, ING, Rabobank of SNS Bank hebt kun je direct gebruik maken van iDEAL, je hoeft je hiervoor niet aan te melden.

iDEAL biedt een aantal voordelen ten opzichte van andere betaalmethodes:

    iDEAL is betalen via internetbankieren, dus vertrouwd, veilig en gemakkelijk
    iDEAL wordt ondersteund door de grote Nederlandse banken
    Betalen met iDEAL kan direct. Je hoeft geen account aan te maken of je te registeren
    Met iDEAL hou je constant controle en overzicht op je betaling, de iDEAL betaling wordt meteen verwerkt en zichtbaar in je eigen rekeningoverzicht.

Bancontact (online bankieren)

Met Bancontact kun je de aankoop direct afrekenen, wanneer je in het bezit bent van een Belgische bankrekening en je bent aangesloten bij Bancontact. Je kunt betalen met een Bancontact en kaartlezer van de volgende banken: AXA Bank, BNP Paribas Fortis, CBC, Dexia, Fintro, ING, KBC, Record Bank, VDK Spaarbank.

PayPal

Indien je houder bent van een PayPal-account kun je direct online betalen naar ons PayPal-account. Je betaling wordt vervolgens online geautoriseerd, zodat je direct weet of de betaling wel of niet wordt goedgekeurd.

Overschrijving

Kies je voor overschrijving, dan maak je na het plaatsen van een bestelling het bedrag over via jouw bank.

Vanuit het Buckaroo systeem ontvang je een e-mail met hierin het rekeningnummer, de naam van de begunstigde en uiteraard het over te maken bedrag. Zodra Buckaroo de betaling ontvangt, wordt cristalrovski.be automatisch van de betaling op de hoogte gebracht. Vervolgens zullen wij de bestelling zo snel mogelijk verwerken. Dit gebeurt in de meeste gevallen nog dezelfde dag.

Houd er rekening mee dat wij geen artikelen reserveren. Het is dus mogelijk dat een artikel dat je hebt besteld uitverkocht raakt, tussen het moment dat je de bestelling plaatst en het moment waarop wij van Buckaroo het signaal krijgen dat jouw betaling ontvangen is.